Promotionele samenwerking

Plezier, Creativiteit en Uitvoering. Gamewagen is een andere soort promotionele partner dan je gewend bent. Onze diensten geven ons unieke mogelijkheden om jouw nieuw product of ideeën met kinderen en volwassenen te showen in een omgeving die veel verder gaat dan een retail winkel. 

Als je opzoek bent naar nieuwe manieren om awareness te creëren ben je aan het juiste adres. Ons marketing team staat klaar om jouw unieke campagne te ontwikkelen in nauwe samenspraak die jouw doelstellingen haalt. 

Wij zorgen ervoor dat de campagnes op maat gemaakt worden zodat deze perfect bij jouw merk, doelen en doelgroep passen. Door onze enorme flexibiliteit en marketing ervaring kunnen we altijd met je meedenken. 

Meer informatie aanvragen

Werk samen met gamewagen om jou merk bereik te vergroten

Gamewagen evenementen zijn een unieke manier om jouw doelgroep te Bereiken. Waar jouw doelgroep zich ook bevind, wij zorgen ervoor dat we ze in contact laten komen met jouw merk op een directe productervaring. 

Product launch

Gebruik Gamewagen voor jouw volgende launch. We kunnen prominenten plaatsingen, begeleide demo’s en leuke interacties organiseren.

Awareness Campaigne

Onze trucks rijden door heel Nederland en hebben daardoor een groot bereik. Voor game placement tot volledige truck wraps, we kunnen de awereness creëren die bij jouw merk past. 

Begeleide demo's

Gamewagen demo’s perfecte mogelijkheid om jouw product te demonstreren aan jouw doelgroep. Onze ervaren gamecoaches zorgen ervoor dat iedereen direct  een perfecte ervaring met jouw product heeft. 

Laat ons meedenken

Waarin ben je geïnteresseerd?
Product PlacementEvent AanwezigheidOnsite ActivatiesBegeleide Demo'sTruck WrapLong-term Video game theather huur